Daca v-au placut PAPANASII PUFOSI LA CUPTOR, neaparat trebuie sa incercati si aceasta reteta!

INGREDIENTE

400g branza dulce de vaci
400g smantana (am folosit cu 12% grasime)
4 oua
o lingura de zahar (sau in functie de preferinte)
2 linguri carob
8 linguri gris
2 lingurite praf de copt bio
*puteti pune si stafide daca doriti

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam apoi smantana, grisul si praful de copt si omogenizam.

Impartim compozitia in 2 parti egale iar intr-una dintre parti adaugam carobul si mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Pregatim o forma rotunda, am folosit din silicon cu diametrul de 20cm. Punem o lingura de aluat alb, apoi deasupra ei o lingura de aluat cu carob. Continuam pana terminam ambele compozitii.

Bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 45 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Nemaipomenit de buna! Pofta mare!