Pentru diseara gatim impreuna o reteta noua cu paste cu sos de mazare! O cina savuroasa pentru cei mici!

Folosim desigur mazarea fina de la Edenia pentru ca este delicioasa si perfecta pentru un gatit rapid si fara pierderi.

Pentru ca este congelata rapid, mazarea fina are intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica dulce, de asemenea este si o sursa importanta de fier si fibre.

V-o recomand cu mare drag sa o folositi in retete!

INGREDIENTE (1-2 portii)

50g paste dimensiune mica la alegere (am folosit orzo)
150g mazare fina de la Edenia
2 catei usturoi
2 linguri mascarpone
1 lingura parmezan ras (pentru bebelusii mai mici de 1 an inlocuim cu mozzarella fresca)

MOD DE PREPARARE

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Mazarea o fierbem impreuna cu usturoiul pentru 8 minute din momentul in care apa da in clocot. Cand este gata, pastram 4 linguri de zeama si scurgem mazarea.

Luam 4 linguri de mazare si le pasam cu blenderul vertical impreuna cu usturoiul, mascarpone si cele 4 linguri de zeama.

Amestecam pastele cu sosul de mazare, mazarea boabe si parmezanul.

Pofta buna!

In retetele cu mazare folosesc uzual mazarea fina de la Edenia pentru ca este disponibila pe tot parcursul anului si pentru ca este 100% naturala si fara conservanti. Nu trebuie decongelata inainte de gatire.

Pentru ca este congelata rapid, doar la 2 ore si jumatate de la recoltare, mazarea Edenia isi pastreaza intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.

De fapt toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!