Cel mai gustos si simplu de preparat pate este cu fasole galbena cu morcovi, pe care va invit sa il gatim impreuna!
Am folosit evident fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
INGREDIENTE
300g fasole galbena intreaga de la Edenia
150g morcovi baby de la Edenia
o lingura iaurt sau smantana (optional)
3 catei usturoi
2 linguri seminte de dovleac
1 lingura seminte de in
3 linguri ulei de masline
condimente dupa gust: coriandru, patrunjel
MOD DE PREPARARE
Gatim fasolea impreuna cu morcovii la abur pentru 20 de minute.
Punem toate ingredientele in vasul unui maruntitor electric si mixam pana obtinem o crema fina. Putem folosi si blenderul cana sau putem pasa cu blenderul vertical.
Un pate extraordinar de gustos, numai bun pentru micul dejun! Noi am servit cu paine de casa!
Pofta mare!
Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita. Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni.
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!