Am pregatit o noua si savuroasa reteta de pui la cuptor cu ierburi de Provence! Va invit sa o incercati negresit!

Folosesc cu drag Poulet jaune Fermier d’Auvergne in retetele Flaveur cu pui pentru gustul sau extraordinar si inconfundabil de pui de tara! O alegere foarte sanatoasa!

INGREDIENTE

1 pui Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia
3 cartofi
3 morcovi
1 ceapa
50mL ulei de masline
100mL apa
2 linguri ierburi de Provence
o lingura rozmarin
o lingura cimbru

MOD DE PREPARARE

Curatam legumele si le taiem rondele sau cubulete in functie de preferinte.

Amestecam uleiul cu condimentele.

Puiul decongelat in prealabil in frigider il ungem bine cu mixul de condimente si ulei.

Asezam puiul intr-un vas de yena sau ceramic iar de jur imprejur asezam legumele si turnam in vas cei 100 mL de apa.

Bagam vasul in cuptor, setam 200 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru o ora sau pana se rumeneste bine puiul (variaza in functie de cuptor). Cantitatea de legume este de asemenea in functie de preferinte.

A iesit absolut delicios! Pofta buna!

Recomand puii Poulet jaune de la Edenia pentru ca sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratatmente cu antibiotice. Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.

Sunt pui care au fost crescuti in Franta si a caror calitate superioara este atestata prin certificarea Label Rouge.

Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/pui-edenia/.

Va invit cu drag sa folositi cu toata increderea puii Poulet Jaune in preparatele Flaveur!