INGREDIENTE (2 portii)

1 zucchini sau dovlecel mic
1 cartof dulce
1 fir de praz (partea alba)
1 morcov
patrunjel

MOD DE PREPARARE

Taiem legumele cuburi si le gatim la abur sau le fierbem. Le pasam apoi cu blenderul vertical sau utilizam blender cana.

Piureul merge perfect cu carnita, ou fiert sau branza de casa.

Fie ca il serviti acasa sau in deplasare, recipientele pentru depozitarea hranei de la Dr. Brown’s sunt o alegere foarte buna. Setul contine 4 repiciente pentru gustari si piureuri care vin intr-o varietate de culori luminoase. Recipientele nu contin BPA si sunt ideale pentru depozitarea gustarilor si lichidelor acasa si in calatorii.

In afara gamei largi de diversificare, pe care va invit cu drag sa o descoperiti impreuna cu noi, Dr. Brown’s este creatorul unor biberoane inovatoare, create special pentru o nutritie optima pentru copii.
Biberoanele Gat Larg Dr. Brown’s Options se diferentiaza fata de biberoanele cu Gat Ingust doar prin forma lor, fiind mai largi si mai scurte. De asemenea si acestea functioneaza cu sau fara sistemul intern de ventilatie!
Sunt disponibile mai mult pachete de biberoane Gat Larg Dr. Brown’s Options ce pot fi achizitionate si in Romania de pe site-ul https://shop.drbrowns.ro.
Pachetele sunt disponibile in pachete cu 2 sau 3 biberoane si contin in general biberoanele cu gat larg, tetinele de silicon, sistemele de ventilatie, periuta de curatat sistemul intern si instructiunile de utilizare.

Te invitam sa descoperim impreuna intregul univers de biberoane Dr. Brown’s!

Mai multe informatii despre produsele Dr. Brown’s puteti gasi si aici: www.flaveur.ro/drbrowns