INGREDIENTE

3 linguri de cous cous
200 mL supa de legume (sau apa)
1 lingura de ulei de masline
1 morcov mic pentru aroma
2 lingurite de pesmet

2 linguri cu varf branza de vaci (sau branza de casa)
Optional: 1 lingurita fulgi de drojdie

 

MOD DE PREPARARE

Am oparit cous cous-ul in supa de legume si l-am lasat la umflat pentru 15 minute cu capacul pus.

Separat am razuit morcovul si l-am amestecat cu branzica.

Am scurs cous cous-ul bine de surplusul de zeama.

L-am amestecat cu branzica si uleiul.

L-am pus in vas si am presarat pesmet.

L-am bagat pentru 30 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

La final eu am ales sa presar si fulgii de drojgie inactiva.

La gust a iesit precum o placinta cu branza.

Pofta buna!

Daca va place aceasta placinta va propun si PLACINTA GRECEASCA