INGREDIENTE
3 linguri de cous cous
200 mL supa de legume (sau apa)
1 lingura de ulei de masline
1 morcov mic pentru aroma
2 lingurite de pesmet
2 linguri cu varf branza de vaci (sau branza de casa)
Optional: 1 lingurita fulgi de drojdie
MOD DE PREPARARE
Am oparit cous cous-ul in supa de legume si l-am lasat la umflat pentru 15 minute cu capacul pus.
Separat am razuit morcovul si l-am amestecat cu branzica.
Am scurs cous cous-ul bine de surplusul de zeama.
L-am amestecat cu branzica si uleiul.
L-am pus in vas si am presarat pesmet.
L-am bagat pentru 30 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
La final eu am ales sa presar si fulgii de drojgie inactiva.
La gust a iesit precum o placinta cu branza.
Pofta buna!
Daca va place aceasta placinta va propun si PLACINTA GRECEASCA