INGREDIENTE
600 g carne tocată de vițel
O ceapă tocată mărunt
1 morcov dat pe răzătoare
1 zucchini/dovlecel dat pe răzătoare
2 ouă
2 felii de pâine
50ml lapte de vaca 3.5% grasime
2 linguri de pesmet
1 lingură de parmezan (opțional)
1 lingură de ulei de măsline
Patrunjel verde tocat
Mirodenii după preferințe: piper, boia dulce, cimbru, busuioc.
MOD DE PREPARARE
Am avut carne de vițel pe care am tocat-o la robot.
Punem pâinea la înmuiat în lapte și apoi amestecam toate ingredientele punand si mirodenii după gust.
Ne ungem pe mâini cu ulei, luăm compoziția de carne și formăm un cilindru pe care îl așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Înfășurăm cu hartia de copt și închidem marginile.
Bagam in cuptorul preîncălzit la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30-40 de minute.
Servim cu garnitura dorita. Pofta mare!
Se poate face și cu piept de pui aceasta rețetă?
da