INGREDIENTE
250 g faina
160 g fulgi multicereal (sau fulgi de ovaz)
160 mL ulei de masline nonextravirgin (pomace olive oil)
200g iaurt
2 oua
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
10 g praf de copt bio
Pudra de vanilie
2 linguri fulgi de cocos
O lingura seminte de pin (muguri)
MOD DE PREPARARE
Am batut bine ouale cu zaharul si pudra de vanilie iar apoi am adaugat iaurtul urmat de ulei si am continuat mixarea. Am adaugat si fulgii de cereale (multicereal) iar in final am inglobat cu o spatula faina amestecata cu praful de copt.
Am pus compozitia (destul de densa) intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am presarat pe deasupra fulgi de cocos si seminte de pin rasnite. Am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit (aproximativ 20 de minute).
Pofta buna!