INGREDIENTE
un pahar zmeura proaspata (sau congelata)
80g faina alba de grau (tip 000)
2 oua
2 linguri lapte de vaca sau vegetal
4 linguri ulei de cocos sau unt topit + pentru uns vasele
25g carob
1 lingurita praf de copt bio
1 lingura sirop de artar sau in functie de preferinte
MOD DE PREPARARE
Punem toate ingredientele intr-o vas (mai putin zmeura) si mixam pana obtinem o compozitie omogena. Ungem 2 vase mici ceramice cu unt sau ulei de cocos si impartim compozitia. Vasele folosite de mine au diametrul 11cm cu inaltimea de 5cm. Se poate folosi si o singura forma mai mare.
Deasupra repartizam in mod egal zmeura, apasand usor sa intre in compozitie.
Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C si lasam pentru aproximativ 35 de minute. Testam cu scobitoarea.
Pufoase si delicioase!
Pofta buna!
Am incercat rețeta ta Cristina, foarte gustoasă bebe încântat având în vedere că nu este fan mâncare. Multumim