INGREDIENTE

un pahar zmeura proaspata (sau congelata)
80g faina alba de grau (tip 000)
2 oua
2 linguri lapte de vaca sau vegetal
4 linguri ulei de cocos sau unt topit + pentru uns vasele
25g carob
1 lingurita praf de copt bio
1 lingura sirop de artar sau in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Punem toate ingredientele intr-o vas (mai putin zmeura) si mixam pana obtinem o compozitie omogena. Ungem 2 vase mici ceramice cu unt sau ulei de cocos si impartim compozitia. Vasele folosite de mine au diametrul 11cm cu inaltimea de 5cm.  Se poate folosi si o singura forma mai mare.

Deasupra repartizam in mod egal zmeura, apasand usor sa intre in compozitie.

Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C si lasam pentru aproximativ 35 de minute. Testam cu scobitoarea.

Pufoase si delicioase!

Pofta buna!