Astazi va invit sa pregatim impreuna o reteta noua de pui cu crema de rosii! Este absolut savuros si merge de minune cu un orez fiert sau cuscus.
In plus este usor de preparat si o incantare pentru cei mici!
Folosim desigur coquelet de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa fina si foarte frageda.
O alegere sanatoasa!

INGREDIENTE
1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
400g rosii pasate (am folosit la conserva)
1 ceapa mare
1 lingura ulei de masline
150g iaurt grecesc (10% grasime)
1 lingurita usturoi granulat
½ lingurita busuioc uscat
½ lingurita oregano
1 lingurita patrunjel uscat

MOD DE PREPARARE


Tocam ceapa marunt si o amestecam cu restul ingredientelor.
Punem intr-o forma ceramica jumatate de compozitie pe fundul vasului, iar deasupra punem puiul decongelat in prealabil in frigider si il acoperim cu compozitia ramasa.
Bagam in cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 55 de minute.
O friptura delicioasa!
Pofta mare!

Coquelet-ul Edenia este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne in Franta cu o alimentatie 100% vegetala.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
Va recomand cu drag sa folositi cu incredere puii de la Edenia in preparatele Flaveur!