Pentru toate ocaziile in care vrei sa te bucuri de un preparat special sau cand vrei sa experimentezi in bucatarie si mai ales, pentru toate sesiunile de gatit cu familia ta, vei fi surprins de puii Edenia!
Coqulet de Bretagne si Poulet Jaune Fermier d’Auvergne sunt pui ce provin de la ferme din Franta, din zone renumite pentru mediul favorabil si pentru felul in care cresc pasarile. Aceste ferme sunt verificate de institutii specializate si atestate prin certificate renumite.
Pui sunt congelati rapid si ambalati in conditii sigure si sunt reconoscuti pentru gustul autentic.
Ne face placere sa gatim cu:
Poulet jaune Fermier d’Auvergne
Poulet jaune este un pui din Franta de o calitate superioara care este atestata prin certificarea Label Rouge. Puii din Auvergne sunt crescuti in mod traditional liber in zone cu iarba si copaci. Sunt pui care cresc lent, in minimum 81 de zile. Puii au o alimentatie 100% vegetala, cu minerale si vitamine, si in plus nu li se administreaza tratament cu antibiotice. Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi. Poulet jaune – o alegere foarte sanatoasa si un gust inconfundabil de pui de tara!
Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala. Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda. Este renumit pentru gustul lui autentic de pui de tara.
Gateste retetele cu puii Edenia:
Gateste retetele cu puii Edenia:
Te invitam sa ne urmaresti pentru cele mai savuroase retete! Te invitam cu incredere sa folosesti puii Edenia in preparatele Flaveur!