INGREDIENTE

1 pulpa inferioară de pui
2-3 catei de usturoi
cimbru, boia dulce
patrunjel
cateva buchetele de broccoli
1 bucata de sfecla rosie
ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

Am dezosat pulpa de pui si am pus-o intr-un vas de yena.

Am asezonat cu boia dulce, cimbru, usturoi taiat feliuțe la care am adăugat putin ulei si apa pana la nivelul cărnii. Am pus capac si am băgat la cuptor pana s-a pătruns bine carnea, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aproximativ o ora. Trebuie sa rămână si zeama.

Broccoli l-am fiert.

Sfecla rosie am taiat-o bastonașe, am stropit-o cu ulei, apoi am învelit-o in hartie de copt si am bagat-o la cuptor pana s-a înmuiat.

Am pus pe farfurie broccoli, sfecla si carnea si am învăluit totul cu sosul format la carne.
Delicios.

Pofta buna!