Imi plac provocarile si gusturile combinate.
Imi doream ceva bun pentru toata familia.
Astfel o sa vedeti aici un sos putin diferit, extrem de placut si usor de facut .

 

INGREDIENTE

6 pulpe superioare dezosate
3 linguri ulei de masline
1/2 morcov
1/2 pastarnac
1/2 radacina de patrunjel
2 cepe mici
4 -5 catei de usturoi
3 lingurite de boia
2 lingurite de miere
1 lingurita de cimbru

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert in 150 ml apa morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Am uns cu ulei si boia pulpele taiate in cate 2 bucati.

Intr-un vas am pus pulpele cu rondele de ceapa si cateii doar zdrobiti.
Le-am lasat asa pana a fiert supa de legume.

Puteti sa le tineti la marinat si de seara pana dimineata.
Eu nu am avut timpul necesar.

Am turnat supa de legume peste ele cat sa stea acoperite.

Le-am bagat la cuptor la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. Vasul acoperit.
Dupa 35-40 minute am luat capacul si le-am lasat sa mai scada …circa 20 de minute.

Le-am intors de vreo 2 ori sa se faca ok pe ambele parti.

Apoi le-am scos. Toata zeama lor, ceapa, usturoiul, si legume de la supa le-am blenduit.

Am turnat sosul acesta gros peste ele si le-am mai bagat 20 minute.

Am stins focul si jumatate din cantitate am uns-o cu amestec de miere si cimbru.

Am vrut sa vad diferenta ambelor gusturi.

Verdict: ambele sunt divine. Nu ma pot pronunta…astept sa le testati si sa imi spuneti voi!

Noi le-am servit cu orez simplu, iar ca salata copilul cu cea de rosii, iar noi cu gogosari verzi in otet.

Pofta buna!