INGREDIENTE (2 PORTII)
100g quinoa hidratata peste noapte
1 para
1 banana
1 lingura carob
50mL lapte vegetal la alegere
5-6 bucati caju crud sau migdale/nuci
MOD DE PREPARARE
Fierbem quinoa in 300mL apa pentru aproximativ 20 de minute (pana devine transparenta si absoarbe toata apa).
Mixam in blender restul ingredientelor, apoi turnam sosul peste quinoa.
Mic dejun sanatos! Sau cina! 😀
Pofta buna!
Se poate folosi lapte de vaca?
cel mai bine cu lapte vegetal.
Multumesc pentru raspuns. Voi cumpara lapte vegetal!
Buna seara. Am cumparat si eu fulgi de quinoa si am citit un comentariu cum ca nu se da la micul dejun. Am vazut tot felul de retete cu fructe si vroiam sa va intreb daca aceste retete nu se dau la micul dejun? Multumesc frumos!
nu stiu unde ati citit asa ceva! Pseuodocereale si cereale putem oferi la micul dejun si chiar sunt recomandate!
Buna ziua am cumparat fulgi de quinoa dar nu stiu sigur daca e nevoie sa ii pun la hidratat sau nu,si cat timp,daca ma puteti ajuta cu un raspuns as fi foarte bucuroasa,va multumesc
ii puteti fierbe direct.
Laptele vegetal are adaos de sare,se poate folosi si la bebe de 9 luni?multumesc!
Raspunsul la aceasta intrebare il gasiti in articolul https://flaveur.ro/sarea-mancarea-bebelusilor/. Laptele vegetal se poate face si in casa!
De ce lapte vegetal?
Pentru ca asa am dorit eu sa folosesc in aceasta reteta 😀