INGREDIENTE (3 portii)
100 g quinoa alba
O punguta mica de sfecla rosie congelata (fusese gatita la abur) aprox 200g
2 linguri iaurt
400 mL lapte de vaca 3,5% grasime
MOD DE PREPARARE
Am lasat quinoa foarte bine spalata la hidratat cateva ore cu doua linguri de iaurt in frigider.
Sfecla rosie am decongelat-o prin incalzire cu 100 mL lapte si apoi am facut-o piure.
Am spalat sub jet de apa din nou foarte bine quinoa si am fiert-o in 300 mL lapte.
Am amestecat cele doua compozitii si…gata. Pofta mare!
Bună! Bebe, 9 luni, savurează cu poftă fiecare guriță din minunăția asta! Mulțumesc!
Buna seara! Am o întrebare legat de quinoa. Sa înțeleg ca dupa ce o las la hidratat cateva ore(cam cat?) in iaurt.. Dupa o spăl de iaurt si apoi o fierb in lapte? Am înțeles bine? Mulțumesc.
quinoa o hidratam in apa, nu in iaurt!