INGREDIENTE

5 oua
2 lingurite sirop de artar sau zahar brut (optional)
5 linguri faina alba de grau
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri cu vârf carob
150g de seminte de dovleac si de floarea soarelui, crude
3-4 linguri lapte de vaca sau vegetal

MOD DE PREPARARE

Am separat albușurile de gălbenușuri.

Pe cele dintâi le-am batut spuma cu zeama de lamaie si o lingurita de zahar. Am adaugat apoi gălbenușurile si faina.

Am întins compoziția uniform pe hârtie de copt, in tava mare.

Am copt la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 de minute. Trebuie sa treaca testul cu scobitoarea.

Intre timp am mărunțit semintele si le-am amestecat cu carob, restul de zahar si lapte pana cand compoziția a căpătat consistentă omogena.

Am scos rulada si am rulat usor cu hartia de copt cat era inca calda. Am lasat asa rulata pana s-a racit putin.

Am derulat si am intins crema apoi am rulat usor de data aceasta fara hartie de copt.

Am bagat la frigider pentru o ora apoi am feliat.

Pofta mare!