INGREDIENTE
3-4 cartofi medii
boia dulce
piper
1 ou
250 g brânza de vaci / ricotta+ cascaval – 150g branza+100g cascaval ras
6 cuburi de spanac congelat
1 fir de ceapa verde
mărar proaspăt
MOD DE PREPARARE
Dezghețăm spanacul, îl stoarcem și tocam, apoi îl amestecam cu brânza, mararul și ceapa tocate marunt.
Tăiem cartofii in felii subtiri, ii stropim cu puțin ulei, presaram boia dulce și piper, apoi ii amestecam bine.
Ii punem in tava pe hârtie de copt, puțin suprapuși in rânduri. Dam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se înmoaie puțin.
Turnam apoi peste tot oul bătut bine cu furculița și mai lăsam la cuptor pana se coagulează oul. Scoatem tava, întindem amestecul de brânza și rulam totul cu ajutorul hârtiei de copt.
Băgăm iar la cuptor aproximativ 10 minute.
Pofta buna!