INGREDIENTE

Blat:
5 oua
5 linguri faina aba de grau
5 g praf copt bio

Crema de lapte:
260 mL lapte de vaca sau vegetal
20 g unt
1 lingura zahar
2 linguri fulgi cocos, 3 linguri pline amidon

MOD DE PREPARARE

Crema: Amestecam laptele rece cu amidonul si adaugam zaharul. Punem compozitia la foc mic si amestecam continuu cca 15 minute pana se ingroasa. Luam de pe foc si adaugam fulgii de cocos, apoi untul. Dam la rece.

Mixam spuma albusurile, adaugam apoi galbenusurile pe rand, iar la sfarsit faina cernuta (treptat) amestecata cu praful de copt. Incorporam usor cu un tel. Coacem in tava mare tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 15 minute. Rasturnam blatul copt fierbinte peste o alta hartie de copt, rulam strans si lasam sa se raceasca. Desfacem rulada din hartie si o ungem cu crema rece.

Pufoasa si delicioasa!

Pofta buna!