Pentru pranzul de astazi am pregatit o salata de legume cu cod si sos de iaurt grecesc! O bucurie pentru intreaga familie!
Va recomand sa incercati reteta cu cod, pentru ca este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.
Folosim desigur file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE (6-7 portii)
350g file de Cod Atlantic de la Edenia
1kg cartofi (cantariti fara coaja)
200g morcovi
140g porumb dulce fiert
200g broccoli de la Edenia
O lingura ulei de masline extravirgin
Pentru sos:
400g iaurt grecesc cu 10% grasime
1 lingurita patrunjel uscat
MOD DE PREPARARE
Taiem cartofii in cubulete si ii gatim la abur pentru aprox 20 minute.
Tot la abur gatim si broccoli de le Edenia, direct congelat, pentru 10 minute.
Pestele, decongelat in prealabil in frigider, il gatim la abur pentru 25 de minute, apoi il maruntim.
Morcovii ii dam pe razatoarea mare si ii punem la inabusit intr-o tigaie impreuna cu uleiul si ¼ pahar cu apa.
Cand scade apa de tot mai adaugam ¼ pahar si procedam asa de inca doua ori.
Intr-un bol incapator punem toate ingredientele si amestecam.
O salata absolut delicioasa pentru pranzul intregii familii.
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!