Cat pot sa fie de pufoase aceste gustari!
Cand m-am apucat sa le fac, stiam cam cum doresc sa iasa, dar rezultatul m-a surprins si pe mine.
Sa vedem de ce avem nevoie pentru o portie ( cam 3/4 dintr-o tava clasica de cuptor)

INGREDIENTE

50 g unt
50 g faina + aproximativ 3 „cat apuci cu mana” pentru modelat
2 linguri cu varf branza dulce de vaci… nu sfaramicioasa, mai legata
1 galbenus
1 lingurita ulei de masline
5-6 fire de marar
aproximativ 3 linguri de susan

 

MOD DE PREPARARE

Am pasat untul cu furculita, amestecandu-l cu branza, si mararul tocat fin, in acelasi timp.

Am incorporat apoi 1 lingura de susan si faina cernuta.

Am pus pe blat faina si am intins o foaie de 0.5 cm grosime.

Aluatul este usor lipicios de aceea recomand sa presarati faina ori de cate ori simtiti ca se lipeste.

Eu am folosit de 3 ori, asa cum am mentionat si la ingrediente.

Am decupat saleurile si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt.

Am amestecat galbenusul cu uleiul de masline si le-am uns.

Le-am decorat cu susan din belsug.

Au stat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie aproximativ 25 minute.
Cat sa fie usor rumene.

Sunt simple, dar atat de gustoase si pufoase!

Pofta buna!