Vă propun astăzi o rețetă nouă și savuroasă de sandwich cu cașcaval și avocado, foarte ușor și rapid de preparat!
Deopotrivă de gustos cu Cașcaval de 10 de la Lăptăria cu caimac, 100% natural din lapte pasteurizat.
Un deliciu de cașcaval, cu gust lăptos și delicat și maturat până la 30 de zile. Pentru 1 kilogram de cașcaval de 10 se folosesc 10 litri de lapte!
Ideal pentru sandwich pentru că este gata feliat, Cașcavalul de 10 este potrivit pentru orice moment al zilei și orice gust!
Lăptăria cu caimac este brandul de lactate de specialitate 100% românești, naturale și integrale, adaptate cerințelor și posibilităților lumii de azi.
Lactate sigure ale timpurilor noastre, făcute cu respect față de tradiție, natură și oameni! Create cu pasiune și responsabilitate, din lapte de la vaci hrănite din culturi proprii cu ce este mai bun și îngrijite cu dedicare.

INGREDIENTE (2 sandwich-uri)
4 felii pâine integrală
½ avocado
4 felii Cașcaval de 10 de la Lăptăria cu caimac
2 felii roșie
Puțină zeamă de lamâie

MOD DE PREPARARE
Pasăm avocado cu furculița până obținem un piure și apoi îl stropim cu puțină zeamă de lamâie.
Repartizăm avocado pe 2 felii de pâine, peste care adăugam câte o felie de roșie și câte 2 felii de Cașcaval de 10 de la Lăptăria cu caimac.
Deasupra punem cealaltă felie de pâine și gata servim un mic dejun savuros!
Merge de minune alături de un Kefir Kefir de la Lăptăria cu caimac!
Poftă mare!

*cealaltă jumătate de avocado o stropim cu zeamă de lămâie și o putem păstra la frigider până a doua zi.

Lăptăria cu caimac este o societate integrată, ceea ce îi permite să controleze și să garanteze pentru absolut tot ce ține de lactatele produse.
Începând cu cerealele, oleaginoasele și fânul cultivate pe 3500 de ha, cu care este asigurată 90% din hrana vacilor.
Una dintre cele mai mari ferme de vaci de lapte din România, AGROSERV MĂRIUȚA îngrijește cu dedicare aproximativ 2500 de animale, din care 1000 de vaci de muls.
Vacile sunt de rasă pură, cu pedigree (Holstein Friesian), și sunt crescute la fermă libere, nelegate, în adăposturi semideschise.

Vă invit cu drag să descoperiți produsele lactate Lăptăria cu caimac și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!