Vă invit să întâmpinăm primăvara cu rețete noi savuroase și sănătoase și cu o bucătărie plină de inspirație împreună cu Tupperware!

Vă propun o rețetă simplă și ușor de preparat de supă cremă de broccoli cu cartof dulce. care îi va încânta cu siguranță pe cei mici!

Aceasta supă cremă delicioasă poate fi servită cu succes și cât mai curat din farfurioara cu ventuză Tupperware cu baza antiderapantă și capac ermetic și cu lingurița din setul de tacâmuri pentru copii Tupperware.

Dupa care apița poate fi servită din paharul cu ventuză Tupperware, special conceput să îi invete și pe cei mai mici copii să bea singuri.

Tupperware este un brand care există din 1950, cu produse care variază de la recipiente pentru alimente și ustensile de gătit până la accesorii de bucătărie și multe altele.
Sunt produse pur și simplu uimitoare!

Vă recomand cu drag sa ne facem împreună bucătăria mai eficientă, mai practică și mai frumoasă cu produsele Tupperware care ne economisesc timp și bani!

INGREDIENTE (3-4 PORTII)

200g broccoli (am folosit congelat)
230g cartof dulce
70g păstârnac
3 căței usturoi
1 ceapă foarte mică
700mL apă
1 linguriță cimbru uscat
1 linguriță pătrunjel uscat (sau proaspăt)
2 linguri ulei de măsline

MOD DE PREPARARE

Curățăm cartoful dulce, usturoiul, păstârnacul și ceapa, apoi le tăiem cubulețe.

Punem apa la fiert și adaugăm toate legumele, mai puțin broccoli.

Lăsăm să fiarbă 20 de minute apoi adăugam și broccoli și mai lăsăm 10 minute din momentul în care apa dă din nou in clocot.

La sfârșit adăugăm condimentele și uleiul și pasăm totul cu blenderul vertical.

Servim o delicioasă supă în care putem pune fulgi de drojdie inactivă, diverse semințe sau puțină smântână.

Poftă mare!

Tupperware a fost fondată în urmă cu mai bine de 80 de ani, cu misiunea de a ajuta familiile să trăiască mai bine cu cele mai bune produse de uz casnic concepute pentru a face viața mai ușoară.
Tupperware este un brand de încredere pentru milioane de persoane din întreaga lume!

Produsele Tupperware sunt unice, fabricate din cele mai bune materiale și garantând un nivel ridicat de calitate, confort și funcționalitate.
O gamă largă de produse durabile, de lungă utilizare și eficiente, care să satisfacă toate nevoile!

Farfurioara cu ventuză
Farfurioara este prevazută cu ventuză, datorită cărora farfurioara nu poate fi împinsă sau răsturnată.
Aceasta bază antiderapantă ține farfurioara în loc chiar dacă cei mici sunt plini de energie!
Datorită capacului ermetic, mâncarea copilului este în siguranță și farfuria poate fi luată și în deplasare.
Farfurioara are un diamentru de 20.6 cm, înălțime de 5.5 cm și o capacitate: 500 mL.

Pahar cu ventuză pentru copii
Cana de învățare TupperCare® a fost special dezvoltată pentru copiii mici de la 6 luni să învețe și să bea în mod independent.
Husa pentru tetină este special concepută pentru guri mici, iar piesa bucală are o deschidere suficient de mare prin care copilul poate aspira o cantitate bine măsurată de lichid la un moment dat. Nu există vid și băutura curge pur și simplu. În plus, capacul tetinei se așează ferm și strâns, astfel încât mâinile copiilor să nu-l deschidă.
Baza este detașabilă, iar paharul este prevăzut cu mânere mari pentru a permite copilului să învețe să țină paharul corect
Paharul cu ventuză pentru copii este din PP și silicon, are un diamentru de 7 cm, înălțime de 9 cm și o capacitate: 200 mL.

Tacâmuri pentru copii
Setul de tacâmuri este format dintr-o linguriță și o furculiță, fiecare avand o dimensiune de 13 cm.
De cele mai multe ori, aspectul tacâmurilor este decisiv la ora de masă a copiilor, cu atât mai mult daca aceștia sunt foarte mici și mai au obiceiul de a face nazuri la mâncare.
Culoarea, designul dar și materialul din care sunt făcute pot fi cheia succesului unei mese!

Tupperware Azurit este unul dintre cei mai mari distribuitori din România și livrează cu succes de ani de zile produsele către clienți mulțumiți din întreaga Europă.

Cel mai mare distribuitor Tupperware din România, cu cele mai bune prețuri, cu termene de livrare excelente și o echipă minunată de oameni gata să vă ajute oricând aveți nevoie de ceva!

Viziunea Tupperware Azurit este de a folosi oportunitățile de afaceri și produsele pentru a avea un impact cat mai mare asupra lumii din jurul nostru.
Prin produsele oferite, Tupperware Azurit se concentrează întotdeauna pe reducerea impactului asupra mediului înconjurător, oferind soluții reutilizabile, durabile și ușor de reciclat.