INGREDIENTE (2-3 portii)

250 g broccoli (aproximativ)
1 dovlecel
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 ardei capia
2-3 frunze de marar
2 oua de prepelița

MOD DE PREPARARE

Ouale de prepelița le-am fiert.

Am desfăcut broccoli in buchetele mari si l-am spalat.

Am taiat ceapa in patru, cateii de usturoi i-am lasat întregi, ardeiul l-am taiat in bucati mari, am tocat si dovlecelul.

Am pus toate legumele si mararul intr-o olița cu apa si putin ulei de măsline. Am lasat la fiert pana s-au înmuiat toate.

Am scos ardeiul, am dat pielița la o parte si l-am pasat separat. Am blendat restul ingredientelor, nu inainte de a scoate zeamă din oala. Eu am facut o consistentă mai groasa. Daca vreti mai subțire, mai adăugați din zeama sau lăsați de prima data mai multă zeama.

Intr-o farfurie am pus supa, ardei pasat, ouale tăiate si putin iaurt.

Succes total!

Pofta buna!