Va propun o reteta noua si savuroasa de supa crema de ciuperci cu rosii coapte!

Va recomand sa o incercati cu legumele pentru supa crema de ciuperci de la Edenia pentru ca suma crema este rapid de preparat si iese absolut delicioasa!

Legumele continute sunt ciuperci feliate, ceapa, pastarnac, telina si cartofi. Sunt deja amestecate in proportii ideale pentru a obtine un mix consistent de supa crema. Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE

1 punga legume pentru supa crema de ciuperci de la Edenia
500mL apa
2 rosii potrivite
2 linguri ulei de masline
3 linguri smantana
Patrunjel

MOD DE PREPARARE

Bagam rosiile la cuptor pe hartie de copt, la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 45 de minute. Dupa ce se racesc, le scoatem cotorul si le decojim, apoi le pasam impreuna cu uleiul de masline cu blenderul vertical pana obtinem o pasta.

Punem legumele in apa la fiert si lasam 20 de minute din momentul in care apa incepe sa fiarba. Pasam totul cu blenderul vertical.

Amestecam cele 2 compozitii sau punem in straturi in farfurie si servim o supa crema delicioasa!

Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!

Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.

Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!