Supa crema de conopida cu naut pe care am pregatit-o pentru astazi si pe care v-o propun cu mare drag a iesit super gustoasa si este foarte usor de preparat.
Va recomand sa folositi desigur conopida de la Edenia pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
Fiecare bucata de conopida congelata Edenia isi pastreaza forma si continutul foarte ridicat de vitamina C.
INGREDIENTE
450g conopida de la Edenia
2 cartofi mai mari
1 ceapa alba
250g naut fiert
Patrunjel/boia dulce de ardei
MOD DE PREPARARE
Curatam cartofii si ii taiem cubulete.
Curatam si ceapa si o taiem in 4.
Punem cartofii si ceapa la fiert intr-un litru de apa.
Dupa ce au fiert 20 de minute (timp contorizat din momentul in care apa da in clocot), adaugam conopida direct congelata, inca 500mL apa si mai lasam 8 minute (din momentul in care apa da din nou in clocot).
Oprim focul, adaugam nautul si condimentele si pasam totul cu blenderul vertical.
Nemaipomenit de gustoasa! Am servit cu iaurt!
Pofta mare!
Conopida Edenia este congelata rapid dupa colectare, astfel ca isi pastreaza foarte bine culoarea alba si gustul intens, usor dulce. Nu are nevoie de decongelare inainte de gatire.
Toate legumele Edenia sunt congelate de fapt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!
Putem inlocui cartoful alb cu cartoful dulce?
Bebelușei ii apar bubițe pe piele după ce consuma cartof alb.
sigur!