Supa crema de fasole galbena cu dovlecel, pe care am pregatit-o astazi, este foarte gustoasa si va invit sa o incercati, pentru ca va fi pe placul intregii familii!
Va recomand sa folositi desigur fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita. Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni!
Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE (3-4 portii)
300g fasole galbena de la Edenia
1 dovlecel mediu
1 cartof potrivit
1 ceapa mica
3 catei usturoi
1 lingurita cimbru uscat
3 linguri ulei de masline
1,2 L apa

MOD DE PREPARARE
Curatam dovlecelul si il taiem cuburi. La fel procedam si cu cartoful si ceapa.
Punem apa la fiert impreuna cu dovlecelul, cartoful, ceapa si usturoiul.
Dupa 15 minute (contorizate din momentul in care apa da in clocot), adaugam si fasolea verde si mai lasam 10 minute din momentul in care da din nou in clocot.
Oprim focul, adaugam cimbru si uleiul si pasam totul cu blenderul vertical direct in oala.
Gata o supa crema delicioasa!
Pofta mare!

Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Calitate constanta intr-o gama diversa de produse congelate, disponibile tot anul.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!