Pentru pranzul de astazi am pregatit o reteta noua de supa peste, pe care va invit cu mare drag sa o incercati, pentru ca va fi bine primita de toata lumea!
Puteti sa incercati reteta cu cod, pentru ca este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.
Va recomand sa folositi file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este 100% natural si care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE (pentru o oala de 4L) – 7-8 portii
1 punga Cod Atlantic de la Edenia (se poate si cu biban de la Edenia)
4 cartofi mai mari
2 morcovi
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie
1 lingurita curcuma
2 linguri legume deshidratate
3 lingurite patrunjel uscat

MOD DE PREPARARE


Pestele il vom decongela in prelabil la frigider apoi il taiem cubulete.
Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete. Morcovii ii tocam marunt, la fel procedam si cu ardeiul si ceapa.
Punem 3L de apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba punem morcovii si lasam pentru 10 minute, dupa care adaugam restul ingredientelor, mai putin patrunjelul.
Lasam totul sa fiarba pentru 20-22 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
Oprim focul si adaugam patrunjelul uscat.
Gata o supa delicioasa pentru pranzul intregii familii.
Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!