INGREDIENTE (2-3 portii)

1/2 cartof dulce mare (sau unul mic)
2 oua
3 linguri brânza de casa
1 pumn mare de urzici
10-12 frunze de leurda
1 bucățică de ardei capia tocat marunt
3-4 linguri lapte de vaca 3.5% grasime
1 catel mic de usturoi zdrobit
piper

MOD DE PREPARARE

Am curățat cartoful de coaja, l-am tăiat in cuburi mici și l-am pus la fiert.

Am opărit urzicile vreo 8 minute, le-am scurs bine, apoi le-am tocat marunt.
Am oparit si leurda 1 minut si la fel am tocat-o marunt.

Cand au fiert cartofii, i-am scurs si i-am pus intr-un vas de yena uns cu ulei de masline.

Ouale le-am batut putin cu furculita si le-am amestecat cu restul ingredientelor, apoi am turnat compozitia peste cartofi. Am bagat la cuptor pana s-a inchegat si rumenit putin (la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aprox 30 de minute)

Foarte buna. Lui Dom i-a placut foarte mult. E fan usturoi!

Pofta buna!