Ce spuneti de o tocanita absolut delicioasa de cartofi cu peste?

Va recomand codul caci este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.

Am folosit file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE (5-6 portii)

600g file de cod de la Edenia (puteti folosi biban)
1,5kg cartofi
2 morcovi
1 pastarnac
2 ardei grasi
2 cepe rosii
4 catei usturoi
5 linguri ulei de masline
condimente dupa gust: curcuma, boia, patrunjel, marar

MOD DE PREPARARE

Codul decongelat in prealabil la frigider il stropim cu ulei de masline, il punem in tava pe hartie de copt si il bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20 de minute.

Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Restul legumelor le tocam marunt la maruntitorul electric sau le dam pe razatoare. Punem legumele la inabusit cu uleiul de masline si o cana de apa. Cand apa s-a evaporat, adaugam din nou o cana de apa si lasam pana scade din nou. Adaugam si cartofii cubulete si punem apa astfel incat sa-i acopere. Lasam la fiert la foc mic. Cand sunt gata, adaugam condimentele si bulionul si mai lasam 2 minute.

Oprim focul, adaugam codul maruntit si amestecam.

Gata tocanita delicioasa pentru pranz. Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste.

Congelat proaspat, pestele Edenia isi pastreaza nutrientii, textura si gustul