INGREDIENTE

2 pulpe inferioare de pui
1 bucata de praz
1/2 ardei capia
1 rosie decojita
1 bucata de dovleac
1 praf de boia dulce
putin patrunjel tocat
putin ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Am pus pulpele la fiert.

Intre timp am tocat legumele (practic le-am tocat cum mi-a venit la mana)

Dovleacul l-am tocat cubulețe.

Am pus legumele intr-un vas de yena (fara dovleac), boiaua, verdeata, putin ulei si putina apa. Am pus capacul si am băgat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Cand au fost aproape gata, am adăugat dovleacul si pulpele fierte si putina zeama de la carne. Am acoperit iar si am mai lasat la cuptor pana s-a înmuiat dovleacul.

Copilul meu de 17 luni a mâncat tot din farfurie (mai putin osul de la carne si pătrunjelul) .

Pofta buna!