Eu am făcut pentru toată familia așa ca am folosit cantități mari, dar puteți adapta.

INGREDIENTE

2 caserole de pipote și inimi de pui
2 borcane ciuperci (sau ciuperci proaspete pe care le fierbeți puțin înainte și le tăiați apoi)
1 borcan de roșii taiate (sau roșii proaspete sau bulion de casa)
piper proaspăt măcinat
boia dulce
tarhon/oregano
cimbru
1 căpățâna usturoi
ulei de măsline

MOD DE PREPARARE

Am pus pipotele și inimile la fiert, iar când au fost gata le-am scos și le-am pus intr-un vas de ceramica, am adăugat puțin ulei de măsline, condimentele, ciupercile, jumătate din grauntii de usturoi tăiați felii, roșiile și apa pana la nivelul pipotelor.

Am amestecat un pic, am pus capac și am băgat la cuptor pana când a scăzut apa la jumătate.

Am scos vasul din cuptor și am pus și restul de usturoi tăiat felii și pătrunjel proaspăt.

Yammy!

Pofta buna!