Tupperware Azurit este unul dintre cei mai mari distribuitori din România și livrează cu succes de ani de zile produsele către clienți mulțumiți din întreaga Europă.

Cel mai mare distribuitor Tupperware din România, cu cele mai bune prețuri, cu termene de livrare excelente și o echipă minunată de oameni gata să vă ajute oricând aveți nevoie de ceva!

Viziunea Tupperware Azurit este de a folosi oportunitățile de afaceri și produsele pentru a avea un impact cat mai mare asupra lumii din jurul nostru.

Prin produsele oferite, Tupperware Azurit se concentrează întotdeauna pe reducerea impactului asupra mediului înconjurător, oferind soluții reutilizabile, durabile și ușor de reciclat.

PORTOFOLIUL DE PRODUSE TUPPERWARE

GĂTIRE CUPTOR ȘI ÎNCĂLZIRE

DEPOZITARE & PREPARARE

PREPARARE USTENSILE DE BUCĂTĂRIE

CUPTOR MICROFIBRE ȘI ACCESORII

GĂTIRE CUPTOR ȘI ÎNCĂLZIRE

TUPPER CHEF / TUPPERWARE ÎN CUPTORUL CU MICROUNDE / TUPPERWARE ÎN CUPTORUL TRADIȚIONAL

Tupperware oferă o gamă largă de produse pentru gătit, încălzire și cuptoare cu microunde care să satisfacă toate nevoile și să facă pregătirea alimentelor și gătitul mai ușor ca niciodată.

Produsele Tupperware sunt durabile, de lungă utilizare și eficiente, ceea ce le face să fie un accesoriu perfect pentru casă/

Cu produsele Tupperware gătiți ca un profesionist, dar cu un efort și timp minim de cheltuit.

DEPOZITARE & PREPARARE

CASA TUPPERWARE / CONGELATORUL TUPPERWARE / FRIGIDERUL TUPPERWARE / TOAMNA TUPPERWARE / TUPPER CHEF / VARA TUPPERWARE

Tupperware, un brand de încredere pentru milioane de clienți din întreaga lume, se află în fruntea industriei de depozitare și preparare a alimentelor, punând la dispoziție cea mai mare gamă de produse și accesorii pentru depozitarea și pregătirea bucătăriei din România.

Cu produse de depozitare și pregătire pentru casă și grădină. peste 1.000 de produse în stoc în prezent. Tupperware România este distribuitorul cu cel mai mare număr de produse, cele mai accesibile prețuri și cel mai rapid timp de livrare.

PREPARARE USTENSILE DE BUCĂTĂRIE

TOAMNA TUPPERWARE / TUPPER CHEF / VARA TUPPERWARE

Tupperware oferă ustensilele de bucătărie necesare pentru pregătirea și depozitarea eficientă a alimentelor. Produsele sunt fabricate din cele mai bune materiale și garantând un nivel ridicat de calitate, confort și funcționalitate.

Cu produsele Tupperware puteți face bucătăria mai eficientă, practică și frumoasă și totodată să economisiți timp și bani.

Cu uneltele de bucătărie Tupperware puteți să vă depozitați întreaga bucătărie într-un singur loc și să vă asigurați că totul este întotdeauna ușor accesibil.

CUPTOR MICROFIBRE ȘI ACCESORII

CASA TUPPERWARE / TOAMNA TUPPERWARE / TUPPER KIDS / TUPPER TRAVEL

RECOMANDĂM CU DRAG

Farfurioara cu ventuză

Farfurioara cu ventuză

Farfurioara este prevazută cu ventuză, datorită cărora farfurioara nu poate fi împinsă sau răsturnată.
Aceasta bază antiderapantă ține farfurioara în loc chiar dacă cei mici sunt plini de energie!
Datorită capacului ermetic, mâncarea copilului este în siguranță și farfuria poate fi luată și în deplasare.
Farfurioara are un diamentru de 20.6 cm, înălțime de 5.5 cm și o capacitate: 500 mL.

Pahar cu ventuză pentru copii

Pahar cu ventuză pentru copii

Cana de învățare TupperCare® a fost special dezvoltată pentru copiii mici de la 6 luni să învețe și să bea în mod independent.
Husa pentru tetină este special concepută pentru guri mici, iar piesa bucală are o deschidere suficient de mare prin care copilul poate aspira o cantitate bine măsurată de lichid la un moment dat. Nu există vid și băutura curge pur și simplu. În plus, capacul tetinei se așează ferm și strâns, astfel încât mâinile copiilor să nu-l deschidă.
Baza este detașabilă, iar paharul este prevăzut cu mânere mari pentru a permite copilului să învețe să țină paharul corect
Paharul cu ventuză pentru copii este din PP și silicon, are un diamentru de 7 cm, înălțime de 9 cm și o capacitate: 200 mL.

Tacâmuri pentru copii

Tacâmuri pentru copii

Setul de tacâmuri este format dintr-o linguriță și o furculiță, fiecare avand o dimensiune de 13 cm.
De cele mai multe ori, aspectul tacâmurilor este decisiv la ora de masă a copiilor, cu atât mai mult daca aceștia sunt foarte mici și mai au obiceiul de a face nazuri la mâncare.
Culoarea, designul dar și materialul din care sunt făcute pot fi cheia succesului unei mese!

Port merinde compartimentat

Port merinde compartimentat

Acesta port merinde compartimentat este ideal pentru transport pentru că se închide perfect și astfel poate fi transportată în siguranță chiar și de copii.
Mulțumită modului ușor de închidere, port merinde este ideal atât pentru copii, cât și pentru părinți.
În plus vasul are compartimente separate pentru diferite tipuri de alimente.
Dimensiunile sunt de 20 x 17,9 cm, iar înălțimea este de 5,9 cm.

Turbo Chef Supersonic

Turbo Chef Supersonic

Turbo Chef Supersonic este în permanență la îndemână, rapid, cu mecanism de tragere și trei lame, într-un design cu totul nou si îmbunătățit!
Cel mai mic (dar suficient) robot din gama Supersonic este ideal pentru a toca / mărunți rapid legume, fructe, nuci, alune, migdale, verdeață.
Cu mecanismul de tragere, mărunțirea se poate face ușor, rapid, cu puțină forță și într-un mod precis si dozat.
Piesele Turbo Chef Supersonic sunt separate pentru o curățare ușoară.
Turbo Chef Supersonic este sigur de utilizat în mașina de spălat vase, cu excepția lamelor și a capacului superior, care conține firul.
Fundul este antiderapant prevenind alunecarea, iar în recipientul transparent se poate vedea în orice moment cât de grosiere sau fine sunt ingredientele.
Turbo Chef Supersonic are un diametru de 10.8 cm, o înălțime de 9.2 cm și o capacitate de 300 mL.

Formă de silicon pentru brioșe

Formă de silicon pentru brioșe

Forma pentru brioșe Tupperware este 100% din silicon flexibil, este foarte rezistentă și nu se deformează în uz casnic normal. Este anti lipire și nu necesită ungere sau hârtie de copt/
Forma se poate folosi în cuptor și în congelator, suportând temperaturi de la min -25 grade C până la max 220 grade C.
Se poate spăla la mașina automată de vase.
Forma are o suprafață de 29.8 x 19.4 cm și un număr de 6 alveole, fiecare cu o capacitate de 115 ml. Alveola are un diametru de 5.06 cm și o înalîime de 3.6 cm.

GĂTEȘTE REȚETELE TUPPERWARE