INGREDIENTE (4-5 portii)

2 vinete medii
10 rosii cherry
2 dovlecei
2 ardei capia
1 cana de quinoa hidratata si fiarta
2 feliute mozzarella fresca
1 lingura patrunjel

MOD DE PREPARARE

Spalam si taiem vinetele pe jumatate. Stropim cu putin ulei de masline si le asezam in tava pe hartie de copt.

Spalam ardeii, rosiile, dovleceii(decojiti si taiati) si le asezam in alta tava mai mica.

Dam ambele tavi la cuptor pana sunt gata legumele.
Scoatem vinetele si le scobim cat sa ramana doar carcasa acestora.

Decojim si taiem in bucati mici celelalte legume. Intr-un vas amestecam quinoa fiarta cu miezul de vinete, patrunjel si bucatile de legume (eu am pus ierburi de provence).
Taiem mozzarella in fasii mici. Umplem cu amestecul de legume si quinoa carcasele vinetelor, apoi adaugam feliile de mozzarella.

Punem vinetele umplute in cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru inca 6 minute.

Pofta buna!