INGREDIENTE
200 g unt, 82 % grasime
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
4 oua
4 linguri de lapte de vaca, 3.5 % grasime
250 g de faina alba de grau
2 mere mici sau unul mare (am folosit unul ca cel din imagine)
Un plic de praf de copt bio
O lingurita de scortisoara
O lingurita cardamon

MOD DE PREPARARE
Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca (astfel se fac ouale omleta cand il adaugam).
Intre timp am ras marul peste care am presarat scortisoara si cardamon si l-am lasat deoparte.
Separat in robotul de bucatarie am batut bine ouale cu zaharul si apoi am pus treptat laptele, untul topit si spre final faina in care am pus si praful de copt.
La final am adaugat si merele (cu tot cu zeama pentru ca aluatul obtinut este foarte dens).
Am copt in aparatul special pentru Waffe (atentie nu puneti multa compozitie pentru ca datorita prafului de copt cresc mult).
Miros de nedescris!
Pofta buna!