INGREDIENTE
50 g cous cous
2 mere mici
300 ml lapte de cocos
1 ou
4 caise coapte, dulci
1 lungurita de unt (sau ulei de cocos)
MOD DE PREPARARE
Am oparit cous cous -ul in laptele de cocos cand acesta a dat in fiert.
Am adaugat untul, si am acoperit dupa ce am stins focul si am lasat asa 20 minute.
Intre timp am decojit merele si le-am razuit fin.
Am incorporat merele in compozitie si oul batut bine.
Am bagat totul la cuptor pentru 40 minute (180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie).
Am lasat budinca sa se raceasca bine, bine.
Separat caisele decojite le-am blenduit pana am obtinut un „sos” gros.
Am uns budinca cu acest sos si am servit cu drag.
Pofta buna!
Buna. Se pot face in forme de briose? Merci
Buna! Iese un pic mai moale aceasta budinca? Sau tare, ca o prajitura? Multumesc!
moale
nu