Cu gandul la PASCA CREMOASA FARA ALUAT am ajuns sa realizez o delicioasa si usoara prajitura
INGREDIENTE
8 linguri cu varf de branza de vaci
2 oua
1 lingurita praf de copt
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
100 g faina
1 piersica mare si dulce
3 linguri migdale macinate
unt pentru uns
MOD DE PREPARARE
Am separat albusurile de galbenusuri.
Primele le-am bautut spuma tare.
Am frecat galbenusurile cu zaharul si am incorporat apoi branza.
Am amestecat faina cu praful de copt si am cernut-o peste galbenusuri.
Am incorporat apoi si albusurile.
Am uns un vas de yena cu unt si l-am tapetat cu 2 linguri de migdale.
Am decojit si taiat piersica cubulete si am pus-o deasupra.
Am presarat restul de migdale si am bagat prajitura la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pana s-a rumenit, aproximativ 45 minute.
Este buna atat rece cat si calda.
Pofta buna!