INGREDIENTE

2 pulpe superioare
O vanata
Un zucchini (sau dovlecel)
Bulion bebelusesc
O ceapa
Un morcov mic
Un patrunjel de radacina
Marar
Cimbru verde
2 oua
100 mL lapte de vaca 3.5% grasime (sau smantana)
20 g branza Cheddar sau cascaval

MOD DE PREPARARE

Am fiert carnea (prima apa am schimbat-o) impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul de radacina.
Intre timp am curatat vanata si zucchini si le-am taiat rondele pe care le-am oparit.
Am tocat cu masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si radacinoasele si am adaugat marar verde, cimbru, un ou si putin bulion bebelusesc.

Am pus intr-o forma de yena un strat de rondele de vinete si zucchini peste care am pus compozitia rezultata mai sus iar apoi un alt strat de vinete si zucchini. Deasupra am pus un strat de bulion bebelusesc si apoi un amestec din ou batut, lapte si branza Chedar rasa. Am introdus forma in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit!
Pofta buna!