INGREDIENTE
1 dovlecel mai mare
2 morcovi
1/2 ardei capia
cateva buchetele de conopida
1 ceapa
1 bucățică de pastarnac
1 bucățică de țelina
1 bucățică de rădăcina de patrunjel
ulei de măsline
1 bucata de pulpa de vițel
condimente la alegere pentru carne
MOD DE PREPARARE
Carnea am pus-o intr-un vas termorezistent si am asezonat-o cu cimbru, boia dulce si un praf de piper. Am pus apa pana la nivelul cărnii si putin ulei de măsline. Am acoperit si am băgat la cuptor pana cand carnea a devenit moale, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Am taiat grosier legumele si le-am pus la fiert in apa cu ulei de masline.
Cand au fost gata, am scos din zeama si am blendat. Consistenta o faceți cum doriti. Eu intotdeauna o fac mai groasa pentru copil.
Am pus supa in castron, apoi carne tăiată bucati mici, putin iaurt si patrunjel proaspăt.
* Puteți fierbe carnea daca nu doriti sa o faceți la cuptor.
Un deliciu!
Pofta buna!