INGREDIENTE

300 g branza dulce (grasa) de vaci
3 oua
1 lingurița pudra de vanilie
1 lingura si jumatate făina de porumb (nu se pune făina dar eu am pus ca sa nu se lase după răcire) puteți sa nu puneți.
zahar optional (am pus o lingura zahar brut)
8 capsuni, 4 tăiate in patru și puse in compoziția de sufleu și 4 pentru decor.

Am folosit 4 forme medii pentru savarine, puteți folosi și vase termorezistente sau chiar forma de silicon.

MOD DE PREPARARE

Separam albușurile de gălbenușuri și le punem in boluri diferite.

Cu un tel amestecam branza, gălbenușurile, pudra de vanilie și făina pana se omogenizează bine.

Mixam albușurile adăugând zaharul treptat, pana obtinem spuma tare.

Cu o spatula incorporam albușurile in compoziția de gălbenușuri, foarte ușor ca sa nu scoatem aerul din bezea.

La sfârșim incorporam ușor și cele 4 capsuni tăiate in 4 sau cubulete.

Punem compoziția in forme, unse bine cu unt. Bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru max 30 min sau pana se rumenesc deasupra.

Pot fi servite la micul dejun sau la cina.

Sa aveți pofta!