Pentru masa de pranz de astazi servim ciorba cu perisoare de curcan cu bulgur! Se gateste usor si rapid si va invit desigur sa o pregatiti pentru ca va fi primita cu incantare!
Va recomand cu drag sa folositi pentru aceasta retetea legumele pentru ciorba de perisoare de la Edenia pentru ca tot ce va mai ramane de facut este sa pregatiti perisoarele!
Mixul de legume este bine ales si proportionat pentru a complimenta perfect ingredientul vedeta, perisoarele, si pentru a oferi gustul traditional retetei.
Legumele continute sunt cuburi de morcovi, pastarnac, ceapa, ardei rosu dulce, telina si rosii decojite.
INGREDIENTE (4-5 portii)
280g piept de curcan sau carne tocata de curcan
1 punga Legume pentru ciorba de perisoare de la Edenia
2.5L apa
200g rosii pasate
3 linguri bulgur
1 ou
Curcuma, cimbru, patrunjel
MOD DE PREPARARE
Daca avem piept de curcan, il taiem cubulete si il facem pasta la maruntitorul electric.
Pasta obtinuta o amestecam foarte bine cu oul.
Ne umezim mainile si formam chiftelute pe care le punem pe o farfurie.
Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugam perisoarele si lasam sa fiarba pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, adaugam legumele pentru ciorba de perisoare, rosiile, cimbrul si curcuma.
Mai lasam 8 minute sa fiarba din momentul in care apa da din nou in clocot.
Oprim focul, adaugam bulgurul si patrunjelul si acoperim oala pentru 20 de minute.
Gata o ciorba rapida si super delicioasa pentru pranz.
Pofta mare!
Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!
Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.
Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!