INGREDIENTE

1 cartof alb mic
10 cm praz
50-60 g branzica de casa
2 foi fenicul
1 catel de usturoi
1/2 lingurita ulei de masline
5-6 frunze patrunjel
30-40 g piept de pui
unt pentru uns

 

MOD DE PREPARARE

Coaceti cartoful la cuptor in timp ce pregatiti urmatoarele: prazul taiat marunt(pastrati 2 rondele) si amestecat cu branzica.
Adaugati cartoful copt si sfaramat cu furculita si amestecati intens. Puneti la cuptor pentru 20 min (180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie).

Separat fierbeti puiul cu 2 rondele praz, usturoiul si feniculul.

Cand sunt gata le blenduiti intens cu uleiul, patrunjelul si 2-3 linguri din zeama in care au fiert. Puneti totul peste cartoful putin racit.

Eu le-am scos si asezat cu „inel” pe farfurie.

Pofta buna!