KOTÁNYI

Kotányi are o istorie de peste un secol pusă în slujba obținerii gustului perfect prin condimente de cea mai buna calitate.
Întreaga sortimentație Kotányi are un ingredient comun: calitatea!
Obținerea calității este obiectivul major al întregii activități Kotanyi: de la selectarea celor mai buni furnizori și alegerea materiile prime fine din întreaga lume ținând cont de clima și solul în care mirodeniile cresc precum și de modurile de cultivare și de prelucrare ale materiilor prime, pâna la verificarea atentă a materiilor prime și prelucrarea lor delicată. Totul pentru asigura o aromă extraordinară la deschiderea fiecărui pachet de condimente Kotányi!
Kotányi susține mămicile tinere și moderne să gătească și să iși urmeze pasiunea, precum și să adopte un mod de viață și alimentar cât mai sănătos.

Te invităm să intri în lumea plină de arome și gusturi și să pornim împreună într-o expediție în universul fascinant al condimentelor!

Descoperă portofoliul foarte bogat de

Ne face plăcere să gătim cu:

Cimbru

Cimbrul este un condiment minunat utilizat în bucătăriile din întreaga lume și într-o mare măsură în țări precum Italia și Franta precum și în toată zona mediteraneană. Are o puternică și inconfundabilă aromă ce poate da un gust special tocănițelor, supelor de legume, preparatelor cu fasole verde, cu carne de miel, peste sau capră și sosurilor.

Rozmarin

Rozmarinul măcinat este bogat în uleiuri esențiale ce dezvoltă în timpul gătirii o aromă deosebită. Gustul de rozmarin este unul puternic aromat și ușor amărui. Rozmarinul este delicios în supe, tocănițe, carne și mancăruri din pește, dovlecei, roșii, ouă.

Oregano

Oregano este un condiment tipic bucătăriei mediteraneene ce conferă preparatelor culinare o aromă deosebită. Are un miros puternic aromat și un gust ușor picant, ușor amărui. Este bogat in uleiuri esențiale și este ideal pentru pizza, focaccia, sos de roșii, fasole, specialități cu carne și salate.

Veggy Classic

Veggy Classic este un amestec de asezonare fără sare, adaptat pentru bucătăria vegetariană. Combinația de ceapă, usturoi, rozmarin, kale și roșii este una foarte versatilă, iar rafinamentul preparatelor vegetariene este absolut garantat!
Veggy Classic este deasemenea ideal și în mâncăruri de cartofi, sufleuri, chiftele de legume, ștrudele sau preparate tartinabile.

Boia dulce

Este un condiment larg folosit în bucătăriile lumii fiind folosit în preparate cu ouă, pește, caș, gulaș, supe de roșii.
În afara aromei deosebite și gustului inconfundabil, boia dulce are și multe beneficii pentru sănătatea noastră, fiind bogată în vitamine C, B6, A, E, K1 și având calități anitoxidante și antiinflamatorii.

Busuioc

Busuiocul este folosit în toate colțurile lumii și într-o măsura foarte mare în bucătăriile mediteraneană și asiatică. Este un condiment ideal pentru sosuri de roșii, paste Bolognese, pizza, focaccia, musaca sau dressing pentru salate.

Scorțișoara

Scortișoara poate fi folosită într-o mare varietate de preparate și conferă rețetelor culinare un gust dulceag, ușor amărui. Este un condiment minunat pentru budinci de orez, produse de patiserie, deserturi și retete din India, Maroc și Caraibe.

Pătrunjel

Pătrunjelul are un miros plăcut și un gust prospăt aromat. Datorită condițiilor speciale de uscare, pătrunjelul mărunțit de la Kotányi are o aromă deosebită și un gust intens. Este delicios in legume, supe, sosuri și dressinguri!

Mărar

Mărarul conferă rețetelor culinare un gust puternic și dulceag, absolut inconfundabil. Este un condiment extrem de popular în întreaga lume și este minunat în foarte multe preparate, de la supe și sosuri pentru salate până la pește, fructe de mare sau tzatziki. Mărarul tocat de la Kotányi își dezvoltă aroma sa deosebită de îndată ce intră în contact cu uleiul sau cu apa.

Nucșoara

Nucșoara este un condiment rafinat dar care se pretează foarte bine în multe rețete, atât în preparate de bază cât și în deserturi. Este delicios pentru sosuri, brânză, spanac, varză sau cartof piure. Nucșoara măcinată de la Kotányi are o aromă delicată și un gust usor picant.

 

Gătește rețetele Kotányi:

CLAFOUTIS DE VINETE CU CIMBRU

BUDINCA DE CARTOFI CU CIUPERCI SI ROZMARIN

CRACKERS CU OREGANO

CIULAMA DE QUINOA CU ZUCCHINI SI VEGGY

CHIFTELUTE DE PUI CU CONOPIDA SI BOIA DULCE

CHEC CU RICOTTA SI BUSUIOC

SUPA CREMA DE CIUPERCI CU DOVLEAC SI VEGGY

PRAJITURA CU IAURT SI SCORTISOARA

SUPA CREMA DE LINTE CU PATRUNJEL

GRATIN DE PRAZ CU BRANZA DE CAPRA SI MARAR

BRIOSE CU MORCOV, CASCAVAL SI NUCSOARA

SALATA ORIENTALA CU VEGGY

Gătește rețetele Kotányi:

CLAFOUTIS DE VINETE CU CIMBRU

BUDINCA DE CARTOFI CU CIUPERCI SI ROZMARIN

CRACKERS CU OREGANO

CIULAMA DE QUINOA CU ZUCCHINI SI VEGGY

CHIFTELUTE DE PUI CU CONOPIDA SI BOIA DULCE

CHEC CU RICOTTA SI BUSUIOC

SUPA CREMA DE CIUPERCI CU DOVLEAC SI VEGGY

PRAJITURA CU IAURT SI SCORTISOARA

SUPA CREMA DE LINTE CU PATRUNJEL

GRATIN DE PRAZ CU BRANZA DE CAPRA SI MARAR

BRIOSE CU MORCOV, CASCAVAL SI NUCSOARA

SALATA ORIENTALA CU VEGGY

Te invităm cu drag să ne urmărești cu atenție pentru cele mai savuroase rețete și pentru multe surprize!