BIOFORIA

​Bioforia este singura marcă pentru gama de alimente BIO produse de Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft.

Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă este în momentul de față unul dintre cei mai mari producători din România de lapte ecologic de vacă şi ulei ecologic de floarea soarelui presat la rece.

Produsele oferite clienților, fie că este vorba de produse lactate, de uleiuri, de carne de vită sau de furaje, sunt toate ECOLOGICE!

Produsele ecologice Bioforia pot fi găsite în diverse supermarket-uri Mega Image, Kaufland, sau Auchan, în băcănii din Cluj Napoca și București, dar și în supermarket-urile online, precum www.sezamo.ro, www.freshful.ro, www.nasulrosu.ro, www.biocorner.ro, www.realfoods.ro, www.hrananaturala.ro, www.legumedetara.ro, www.bolloga.ro și www.froopt.ro.

Produse românești, produse naturale!

PORTOFOLIUL DE PRODUSE BIOFORIA

PRODUSE LACTATE ECOLOGICE

CARNE DE VITĂ ECOLOGICĂ

ULEIURI ECOLOGICE

PRODUSE LACTATE ECOLOGICE

CARNE DE VITĂ ECOLOGICĂ

ULEIURI ECOLOGICE

DESCOPERĂ PRODUSELE LACTATE BIOFORIA!

Bioforia oferă produse lactate excelente pentru gătit, precum unt, smântână sau telemea de vacă, dar și o buna varietate de produse de gustare, absolut delicioase!

Sunt produse exclusiv BIO pe întregul lanț de producție, fără compromisuri!

Plantele sunt cultivate doar BIO, iar văcuțele sunt îngrijite BIO!

Laptele provine în exclusivitate din fermele proprii, fără import și fără colectare din alte surse.

Procesarea laptelui este simplă, pasteurizarea se face la temperatură medie, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale şi alți potențiatori de arome.

GĂTEȘTE REȚETELE BIOFORIA!