Împreună cu Bioforia, vă invit începând de azi să gătim cele mai delicioase rețete cu alimente sănătoase, produse responsabil!
Vă propun o rețetă simplă, ușor de preparat și desigur super gustoasă! O prăjitură cu brânză și stafide care va fi garantat bine primită de cei mici, dar și de cei mari!
Am folosit și vă recomand cu drag brânza proaspătă de vacă de la Bioforia, din lapte de vacă pasteurizat si provenit din producție ecologică.
Vă invit să descoperiți bunătățile Bioforia, făcute cu meșteșug si pasiune în ferme certificate ecologic din Țara Silvaniei!
Sunt produse exclusiv BIO pe întregul lanț de producție, fără compromisuri! Plantele sunt cultivate doar BIO, iar văcuțele sunt îngrijite BIO!

INGREDIENTE
300g brânză proaspată de vacă de la Bioforia
200g făină albă de grâu tip 000
O lingură zahar (opțional sau în funcție de preferințe)
2 lingurițe praf de copt bio
150g stafide
3 oua

MOD DE PREPARARE

Punem stafidele într-un castronel, le acoperim cu apă și le lăsăm la înmuiat 20 de minute, apoi le punem într-o strecuratoare și le scurgem bine.
Mixăm ouale cu zahărul până obținem o compoziție spumoasă, aproximativ 2 minute. Adaugăm apoi brânza și omogenizăm.
Punem în compoziție și făina amestecată cu praful de copt și mixăm până se integrează. Vă rezulta o compoziție destul de groasă.
Amestecăm cu o spatulă și stafidele în compoziție.
Punem crema obținută într-o formă de silicon. Eu am folosit o formă pătrată 20 x 20 cm.
Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C căldura sus-jos fara ventilație pentru 35 minute.
Lăsăm prăjitura să se răcească în formă, apoi o putem felia.
Gata o gustare extraordinar de gustoasă!
Poftă mare!

Bioforia este singura marcă pentru gama de alimente BIO produse de Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft.
Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă este în momentul de față unul dintre cei mai mari producători din România de lapte ecologic de vacă şi ulei ecologic de floarea soarelui presat la rece.
Produsele oferite clienților, fie că este vorba de produse lactate, de uleiuri, de carne de vită sau de furaje, sunt toate ECOLOGICE!
Pe lângă brânza proaspătă de vacă pe care am folosit-o în aceasta rețetă, Bioforia oferă desigur și alte produse lactate excelente pentru gătit, precum unt, smântână sau telemea de vaca, dar și o buna varietate de produse de gustare, absolut delicioase, pe care vă invit să le descoperiți!Produsele ecologice Bioforia pot fi găsite în diverse supermarket-uri Mega Image, Kaufland, sau Auchan, în băcănii din Cluj Napoca și București, dar și în supermarket-urile online!
Produse românești, produse naturale!

Puteți consulta lista cu supermarket-urile online în care sunt disponibile produsele Bioforia!