Vă propun o rețetă nouă împreună cu Bioforia, o rețetă simplă și ușor de preparat, cu alimente sănătoase, produse reponsabil!

Brioșele cu smântână Bioforia sunt pufoase și absolut delicioase!

Vă recomand cu drag și încredere să folosiți smântâna de la Bioforia în rețetele Flaveur!

Este o smântână proaspătă din lapte de vacă provenit din selecții ecologice, cu 32% grăsime, disponibilă la cutie de 500 grame sau la borcănel de 170 grame.

Laptele provine în exclusivitate din fermele proprii, fără import și fără colectare din alte surse.
Procesarea laptelui este simplă, pasteurizarea se face la temperatură medie, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale şi alți potențiatori de arome.

INGREDIENTE

200g smântână de la Bioforia
180g făină alba de grâu tip 000
1 linguriță praf de copt bio
O lingură zahar (opțional sau în funcție de preferințe)
2 ouă

MOD DE PREPARARE

Mixăm ouăle cu zahărul pentru aproximativ 2 minute până obținem o compoziție spumoasă.

Adăugăm pe rând smântâna și făina amestecată cu praful de copt, mixând după fiecare până se omogenizează.

Umplem forme de brioșe și coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C caldura. sus-jos fără ventilație. pentru 35 de minute.

Și gata brioșele pufoase!

Poftă mare!

Bioforia este singura marcă pentru gama de alimente BIO produse de Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft.

Fermele Ecologice SILVANIA – Cooperativa Agricolă este în momentul de față unul dintre cei mai mari producători din România de lapte ecologic de vacă şi ulei ecologic de floarea soarelui presat la rece.

Produsele oferite clienților, fie că este vorba de produse lactate, de uleiuri, de carne de vită sau de furaje, sunt toate ECOLOGICE!

Pe lângă smântâna pe care am folosit-o în aceasta rețetă, Bioforia oferă desigur și alte produse lactate excelente pentru gătit, precum unt, smântână sau telemea de vacă, dar și o bună varietate de produse de gustare, absolut delicioase, pe care vă invit să le descoperiți!

Sunt produse exclusiv BIO pe întregul lanț de producție, fără compromisuri! Plantele sunt cultivate doar BIO, iar văcuțele sunt îngrijite BIO!

Produsele ecologice Bioforia pot fi găsite în diverse supermarket-uri Mega Image, Kaufland, sau Auchan, în băcănii din Cluj Napoca și București, dar și în supermarket-urile online, precum www.sezamo.ro, www.freshful.ro, www.nasulrosu.ro, www.biocorner.ro, www.realfoods.ro, www.hrananaturala.ro, www.legumedetara.ro, www.bolloga.ro și www.froopt.ro.

Produse românești, produse naturale!