Am pregatit pentru astazi impreuna cu Nichiduță.ro o noua reteta simpla si rapida!
Biscutii cu stafide ies fragezi si nemaipomeniti de buni si va invit cu drag sa il incercati!
INGREDIENTE
180g faina alba de grau
80g unt rece taiat cubulete
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
4 linguri lapte
100g stafide
MOD DE PREPARARE
Amestecam faina cu zaharul apoi adaugam untul si framantam cu varful degetelor pana obtinem un aluat nisipos. Adaugam si laptele cu stafidele si framantam pana obtinem un aluat care se leaga. Stafidele daca sunt mai moi nu mai este nevoie sa le lasam la hidratat.
Punem aluatul intr-o folie de plastic si ii dam forma unui baton de salam.
Bagam batonul la frigider pentru minimum 2 ore.
Cand batonul s-a intarit perfect, il taiem usor in felii de 1 cm grosime. Punem biscuitii in tava pe hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 20 de minute sau pana incep sa se rumeneasca usor pe margini.
Ies fragezi si nemaipomenit de buni! Pofta mare!
Nichiduta.ro este partenerul Flaveur cu o gama de diversificare foarte mare si foarte variata de peste 1,000 de produse disponibile pe care le puteti achizitiona la preturi extraordinare.
Foarte multe dintre aceste produse le puteti achizitiona cu reduceri importante de preturi si va invit cu drag sa nu le ratati!
Totul pentru copilul tău!
Pentru mai multe informatii si surprize, va invit sa urmariti si pagina https://flaveur.ro/nichiduta/.
Se pretează și faina integrala ?
nu am incercat, dar s-ar putea sa iasa aluatul cam moale.