INGREDIENTE
1 ou
100mL suc de mere (ori cumparat bio ori facut in casa)
3 linguri ulei de masline nonextravirgin sau de cocos
1 lingurita praf de copt bio
Faina integrala de grau
MOD DE PREPARARE
Amestecam cu un tel oul, sucul, uleiul si praful de copt, apoi incepem sa adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
Intindem aluatul pe blatul de lucru infainat, cu o grosime de 0.5cm si decupat forme de biscuiti.
Punem biscuitii in tava pe hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade C pentru aproximativ 15-20 de minute sau pana se rumenesc si deasupra putin.
Ies absolut deliciosi. Putin crocanti la exterior si pufosi in interior.
Pofta buna!
Nu au iesit deloc dulci, nu inteleg de ce…par mai mult sarati desi am respectat cu strictete reteta, iar sucul de mere a fost facut in casa din mere golden…oare din cauza fainii integrale pe care am folosit-o?
puteati pune zahar daca ii doreati dulci!
Pot folosi si faina alba?
da