INGREDIENTE

350g quinoa fiarta si scursa foarte bine
1 ou
100g nuci macinate
o lingura sirop de artar (optional sau in functie de preferinte)

MOD DE PREPARARE

Amestecam toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.

Punem compozitie cu lingura in tava pe hartie de copt si dam forma unor dreptunghiuri. Compozitia este una moale dar in cuptor se va intari.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute sau pana se rumenesc bine.

O gustare delicioasa! Iar cei mici pot bea apa apoi din canita cu pai si izolatie de la Dr. Brown’s. Canita este prevazuta cu pai din silicon moale, este durabila, usoara si usor de ansamblat si curatat. Canita este izolata pentru a pastra bauturile proaspete si reci.

 

In afara gamei largi de diversificare, pe care va invit cu drag sa o descoperiti impreuna cu noi, Dr. Brown’s este creatorul unor biberoane inovatoare, create special pentru o nutritie optima pentru copii.
Biberoanele Gat Ingust Dr. Brown’s Options se diferentiaza fata de biberoanele cu Gat Larg doar prin forma lor, fiind mai inguste si mai inalte. Functioneaza cu sau fara sistemul intern de ventilatie!
Sunt disponibile mai mult pachete de biberoane Gat Ingust Dr. Brown’s Options ce pot fi achizitionate si in Romania de pe site-ul https://shop.drbrowns.ro.
Pachetele sunt disponibile in pachete cu 2 sau 3 biberoane si contin in general biberoanele cu gat ingust, tetinele, sistemele de ventilatie, periuta de curatat sistemul intern si instructiunile de utilizare.

Te invitam sa descoperim impreuna intregul univers de biberoane Dr. Brown’s!

Mai multe informatii despre produsele Dr. Brown’s puteti gasi si aici: www.flaveur.ro/drbrowns