Simplu: trebuie sa ii incercati!
INGREDIENTE
140 g iaurt
1 ou
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
3 linguri de cirese
250 faina alba de grau
1 lingurita praf de copt
50 g unt
1 lingurita pudra de vanilie (optional)
MOD DE PREPARARE
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Am pus faina in amestec cu praful de copt intr-un vas si am amestecat apoi cu iaurtul, untul, oul batut cu zaharul si vanilia.
Am maruntit apoi ciresele ( congelate, scurse bine), si le-am incorporat.
Am bagat aluat 15 minute la frigider.
Am pudrat masa de lucru si am decupat inimioare de minim 0.5 cm grosime.
Le-am bagat la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au rumenit frumos pe ambele parti, aproximativ 30 minute.
Pofta buna!
BUNA ZIUA! IMI SPUNETI, VA ROG, UNDE GASESC EXTRACT DE VANILIE? ESTE LICHID CA SI ESENTA DE VANILIE, PRESUPUN?MULTUMESC!
Online am achizitionat, este ca o pudra…firma Sonnentor.
Se poate inlocui cu pastaie/baton de vanilie. Cu drag
Buna 🙂 care reteta de biscuiti e mai potrivita pt un bebe de 9 luni.? Sa fie.moi si.usor.sfaramiciosi….
Eu as opta pentru petit de casa, sau ursuletii pufosi.
Pe acestia i-am folosit pana la an.
Dar puteri incerca si pe cei cu faina de orez.